Faina Baneasa

Produs 100% Romanesc

Pentru retete de succes

SIGURANTA SI RESPONSABILITATE DEMONSTRATE

Solutii Personalizate

Avem expertiza necesara pentru a dezvolta fainuri adaptate nevoilor si aplicatiilor diversilor clienti si suntem pregatiti sa venim in intampinarea profesinistilor din HoReCa cu solutii tehnologice personalizate.

Atuurile noastre

Expertiza & suport

Echipa noastra de tehnologi este gata sa va inteleaga nevoile si sa va ofere solutii tehnologice dedicate. Moara Baneasa este echipata cu tehnologie de morarit de ultima generatie si echipamente performante de sortare a diverselor tipuri de fainuri, in functie de destinatia finala a produsului atat pentru clientii horeca cat si pentru clientii industriali.
 

Calitate & siguranta

Moara Baneasa este certificata IFS Food version 6, Higher Level respectand astfel cel mai inalt grad de calitate si siguranta. Suntem singura moara romaneasca certificata pentru productia de faina ecologica.
 

Preturi competitive

Investitiile realizate si experienta de piata ne ajuta sa ramanem un partener ce ofera produse si servicii de calitate la preturi competitive.

Produse Traditionale

Pentru prepararea prajiturilor, a cozonacilor, a torturilor sau a altor tipuri de aluaturi pufoase si usoare, va oferim faina alba superioara 000, excelenta pentru realizarea celor mai fine aluaturi. In plus, la cererea clientilor industriali, putem adapta caracteristicile fainii pentru utilizarea pe linii industriale complet automatizate. Branduri de renume din industrie folosesc faina noastra pentru a produce cozonaci, blaturi de rulade si alte produse specifice.

Solutii Patiserii

Plecand de la intelegera nevoilor patiserilor, am dezvoltat o faina adaptata diverselor aplicatii: briose, croissante, aluaturi de tarte, foi de placinta, etc., cu parametrii controlati pe fiecare lot de productie. Este cunoscut faptul ca multe produse de patiserie se fabrica pe scara larga, atat sub forma de produse congelate cat si ca produse finite ambalate. Si pentru acesti producatori am dezvoltat solutii si retete care se preteaza liniilor moderne de foetaje, croissante, foi de placinte, checuri, etc.

Solutii Pizzerii

Venim in intampinarea pizzeriilor cu o solutie testata impreuna cu mai multi producatori si pizzari. Proprietatile reologice ale acestui sortiment de faina permit obtinerea unor aluaturi de pizza care se comporta excelent la intindere si copt. Este ideala pentru uz profesional, faina oferind produsului final un gust si o aroma deosebita. Continutul optim de gluten, precum si echilibrul dintre ceilalti parametri, permite obtinerea rezultatelor dorite de profesionisti.

Solutii Brutarii

Painea este unul din cele mai importante si consumate produse la nivel global. Respectand impotanta acestui produs, ne mobilizam sa oferim solutii variate atat pentru micii producatori cat si pentru producatorii mari care au linii moderne si performante. Sa raspunzi pretentiilor brutarilor a devenit una din cele mai mari provocari ale morarilor. Solicitarile sunt foarte diferite, dar cu toate astea ne mandrim cu faptul ca reusim sa raspundem nevoilor fiecarui client.

Alte Produse Fainoase

In dorinta de a raspunde provocarilor, dezvoltam solutii pentru produse diverse. Am raspuns pozitiv cerintelor de a crea fainuri speciale pentru producerea de biscuiti, napolitane, covrigei, sticksuri, grisine, crackersi, etc. Fainurile dezvoltate de noi poarta amprenta studiilor minutioase asupra tehnologiilor utilizate de catre clientii nostri.

Solutii Personalizate

Echipa de tehnologi experimentata si dedicata, moara echipata cu cea mai avansata tehnologie din domeniu, laboratorul modern si experienta de 30 decenii sunt doar cativa dintre factorii care ne permit sa creem solutii personalizate adaptate celor mai exigente cerinte, respectand totodata cel mai inalt grad de calitate si siguranta alimentara. Ne mandrim sa fim partenerul preferat al unora dintre cei mai importanti operatori din Horeca si al unora dintre cei mai mari producatori din industria de morarit si panificatie.

Recomandari

Faina Ecologica

Obtinuta din macinarea intregului bob de grau, faina neagra ecologica isi pastreaza substantele nutritive precum: fibre, proteine, vitamine. Este ideala pentru prepararea mai multor sortimente de paine, dar poate fi folosita si la realizarea diverselor aluaturi, in combinatie cu alte tipuri de fainuri.

Gramaje Disponibile: 1 Kg / 25 Kg

Faina de Pizza

Proprietatile reologice ale acestui sortiment de faina permit obtinerea unor aluaturi de pizza care se comporta excelent la intindere si copt. Este ideala pentru uz profesional, faina oferind produsului final un gust si o aroma deosebita.

Gramaje Disponibile: 5 Kg / 25 Kg
 
 
 

Faina de patiserie

Cunoscuta de profesionistii din horeca si ca "all-purpose flour", Faina de patiserie 550 este extrem de versatila putand fi utilizata la o gama variata de aluaturi. Produsul este excelent pentru briose, croissante, aluaturi de tarte, foi de placinta, papanasi, prajituri s.a.

Gramaje Disponibile: 1 Kg / 5 Kg / 25 Kg

Parteneriate de Succes

Despre Noi

Cu o istorie de peste trei decenii, Baneasa a investit constant in tehnologii inovative care i-au permis sa ofere clientilor cel mai inalt grad de calitate si siguranta atat a produselor de morarit cat si a pastelor fainoase.

Baneasa inseamna astazi:

  • Moara performanta, cu o capacitate de peste 350 t/zi, dotata cu echipamente performante ce permit crearea unor produse personalizate, adaptate nevoilor clientilor horeca;
  • Moara certificata pentru faina ecologica;
  • Laborator modern, dotat cu dispozitive de ultima generatie, ce permit analize complexe fizico chimice si reologice, pe tot fluxul tehnologic;
  • Cea mai mare fabrica de paste din Europa de Est, cu o capacitate de peste 100 tone/zi si singura din regiune capabila sa produca o gama completa de produse (peste 30 de forme de paste diferite);
  • Prima fabrica de paste din Romania dotata cu tehnolgie de ultima generatie si un inalt nivel in siguranta alimentara, ce permite folosirea oului lichid in procesul de productie, oferind produsului valori nutritionale ridicate;
  • O echipa de tehnologi cu experienta, gata sa ofere clientilor suport pentru realizarea unor solutii personalizate.

Atat Moara Baneasa cat si Fabrica de Paste Baneasa detin in prezent certificarile ISO 9001, ISO 14001, IFS Food version 6, Higher Level si certificarea FSSC 22000:2010. Astfel reusim sa asiguram trasabilitatea totala a produselor fabricate de noi respectand la cel mai inalt nivel legislatia europeana.
 

0
Tone / Zi

0
Tipuri Faina

0
Piete Externe

0
Certificari Calitate

Contact

Stabileste o Intalnire

Pentru a afla toate solutiile noastre contactati

Specialistul nostru in Clienti HoReCa:

Ahile Voinel

Telefon: +4 0745 343 248

Email: ahile.voinel@mpbaneasa.ro

 

Specialistul nostru in Clienti Industriali:

Elena Enache

Telefon: +4 0740 114 960

Email: elena.enache@mpbaneasa.ro

Adresa Contact

Str. Rasaritului nr. 47, 070000 Buftea, jud. Ilfov (Drumul National DN7 spre Targoviste, km. 16)

Contact Telefonic

+4 021 232 5000

+4 021 232 2331

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul nostru sau pagina noastra de facebook

"PRODUS 100% ROMANESC PENTRU RETETE DE SUCCES"